Ook dit jaar geen conferentie, maar wél een talkshow met internationale gasten die vanuit hun persoonlijke ervaring en expertise met elkaar in gesprek gaan over Verzoening.

Verzoening bestaat in verscheidene gestalten. We willen in elk geval aan twee ervan aandacht geven: verzoening van landen en volken na een gewelddadig conflict en verzoening tussen personen die in een conflict zijn beland en nog niet daaruit zijn gekomen.

De talkshow wordt vanuit de Muzenzaal in Musis Arnhem live gestreamd op www.bridgetothefuture.nl. Om het gesprek extra te voeden worden er vooraf videoclips gedraaid waarin studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen de sprekers afzonderlijk interviewen.

U kunt zelf ook meedoen. Voorafgaand aan en tijdens de talkshow leggen wij u stellingen en vragen voor waarop u kunt reageren.

Datum en tijd: vrijdag 17 september 2021, 13:30 tot 14:45 uur.

Mochten de omstandigheden het toelaten dan zal er beperkt live publiek aanwezig zijn tijdens de talkshow. Volgt u voor de mogelijkheden hiervoor onze nieuwsbrief of website www.bridgetothefuture.nl.