Bij de 50e herdenking van de Slag om Arnhem is het begrip Bridge to the Future geïntroduceerd. Wij geven daar vanuit onze stichting invulling aan door de lessen uit het verleden te verbinden aan vraagstukken van nu en perspectieven voor de toekomst. Met conferenties over actuele thema’s en aansprekende sprekers. Elders op deze site zie je wie er allemaal al optraden.

Social-media talent
We zoeken een vrijwilliger die de promotie op social-media wil verzorgen voor de Conferentie Bridge to the Future die dit jaar op vrijdagmiddag 15 september 2017 plaatsvindt. De conferentie is een inhoudelijk en inspirerend onderdeel van het programma van de herdenking van de Slag om Arnhem. Je zet social-media in en werft zo deelnemers voor de conferentie. Je kunt het meeste werk van huis uit achter je eigen computer (en telefoon) doen.

Als social-media talent verzorg je de promotie van de Conferentie Bridge to the Future. Dat houdt in:

  • Je bedenkt en creëert berichten voor op social-media.
  • Je plaatst berichten, foto’s en video’s op de Facebook pagina en het evenement op Facebook.
  • Je houdt in de gaten wat speelt bij onze partners op social-media en speelt daar op in.

Welke kennis een vaardigheden zijn nodig?
Je bezit communicatieve vaardigheden en bent bekend met social-media.

Wat maakt het werk de moeite waard?
Als je geïnteresseerd bent in wat er om je heen gebeurt, iets wilt betekenen om de wereld wat beter te maken, dan zal het doel van onze stichting en de opzet van de conferentie je aanspreken. Je ontmoet er inspirerende sprekers en bevlogen deelnemers. Je werkt met een inspirerend bestuur, een ervaren programma coördinator en andere vrijwilligers.

Omvang
Ongeveer 4 uur per week tot september 2017.

Reageren
Heb je belangstelling of vragen, neem dan contact op met Dick van der Meer, programma coördinator, via info@bttf.nl of 06 54 37 22 05.